Foto: Charlotte Gad

Om mig

Jag är utbildad landskapsarkitekt, en 5-årig utbildning vid Sveriges lantbruksuniversitet. Innan dess har jag tillbringat 2 år på biologlinjens grundkurs vid Göteborgs universitet. Under åren har jag haft varierande anställningar på plantskolor, senast heltidsarbete på Derome Kryddor & Perenner. 

Åren i början på 2000-talet drev jag eget företag i Göteborg tillsammans med arkitekt o formgivare/möbelsnickare, innefattande butik o arkitektkontor. 

Sedan 1980-talet har jag odlat ekologiskt för eget bruk och vidareutbildat mig inom ekologisk odling. 

Jag vill vara ständigt öppen för nya möjligheter och idéer, och samtidigt väga dessa mot urgammal, beprövad kunskap och erfarenhet.

Allt inom ramen för ett brett och långsiktigt perspektiv.

Foto: Charlotte Gad

 

Rådgivning och trädgårdsplanering: 

Om du vill att någon ser på din trädgård med nya ögon, om du vill förstå varför inget vill växa just där du planterat……eller om du vill ha hjälp med en idé om hur du kan få en vacker och funktionell trädgård som fyller just dina behov. Hör av dig! Du förbinder dig inte till något förrän vi är överens om hur jag kan hjälpa dig.

DSC_0773

Försäljning:

Öppet vid kurser och andra arrangemang eller vid överenskommelse. Alla plantor är uppdragna på Ölmanäs Trädgårdar. De skolas och får stå på tillväxt under energisnåla LED-lysrör i odlingsboden vid hönshuset. Jorden de växer i är från de egna växthusen, och har berikats med höns-, får-, häst- och gröngödsel, samt tång från stränderna.

Det går bra att göra gruppbokningar för besök i trädgård och butik. Då finns även möjlighet att beställa kaffe/kaka eller sopplunch med hembakat bröd. Se MENY för mer info. Detta gäller även under vinterhalvåret.

Urvalet i butiken präglas av tankar om närproducerat, småskalighet, och miljömässig hållbarhet i möjligaste mån. Redskap, böcker, utvalda fröer, återvunnet, egna plantor, kort o anteckningsböcker, getost, chiliflingor och marmelad efter säsong mm…

Vägbeskrivning

från norr: tag av höger från gamla E6 mot Ölmanäs o Gårda Brygga, vänster vid skylt Hästholmen 4, efter någon km svart skylt på vänster sida.

från söder: kör genom Åsa centrum, tag vänster i rondellen, efter drygt 3 km svart skylt på höger sida.

Ölmanäs Trädgårdar

Katarina Wirseen, Landskapsarkitekt

Ölmanäs Ringväg 323

439 52 Åsa

Telefon     0709-185698    

olmanas.tradgardar@gmail.com

Bankgiro: 373-4480

Annonser

0 Responses to “INFO/KONTAKT”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Kategorier

Arkiv

Annonser

%d bloggare gillar detta: